14 August 2011

UiTM Shah Alam Di hatiku

Hari tu aku post entri pasal memori kat Arau
Sekarang aku nak share pic kat Shah Alam pulak
masa ni aku mula-mula ambik degree aku...
pic ni ambik masa kitorang ambik bahagian dalam persembahan koir untuk Majlis Anugerah Dekan
i bersuara soprano,ok!
hehehehhe

Selitkan pic masa dok kat Kolej Mawar. Masa ni kitorang tengah tunggu sorang-sorang nak naik bas sama-sama

Kat fakulti. Sebab lagi tu posing walaupun hati dah dup dap dup dap

Yan, Atin, Sue and me:)

Betul-betul gilak diorang ni!

With BFF..Azza. Kami lah suara soprano terbaik! Perasan sekejap

1 comment:

  1. Azza Atikah : baru bace entry ni..hehe. kenangan menggamit perasaan! =)

    ReplyDelete